Lytse Hille – Achter jouw lach verberg jij elke traan

Meer dan bijzonder is het om elke keer maar weer in afwachting te zijn op de nieuwe single van de sympathieke Lytse Hille. Wordt het met ‘n lach, gimmick met een knipoog en volop feest, of weet hij je met tranen te beroeren?

Lytse Hille weet als geen ander wat een Lach bij een Traan kan betekenen, en hoe je iemand met een traan de lach weer kunt bezorgen of kan ondersteunen oftewel… als je niet weet wat verdriet is hoe kan je dan echt van een lach genieten. Dit onderwerp, is misschien ook een klein beetje actueel op dit moment in tijden van onzekerheid, eenzaamheid en verdriet wordt op prachtige wijze gezongen door Lytse Hille vanuit het diepst van zijn Muzikale Hart.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .