“Knappe Kerel”is titel nieuwe single Ina Walda

Met “Kerel o Kerel” wist de uit Drenthe afkomstige Ina Walda landelijk indruk te maken. Niet veel later kwam er het duet “Wachten op een song” die ze diverse hitlijsten inzong samen met Wally McKey en nu gaat de altijd lachende Ina Walda de zomer in met “Knappe Kerel”.

Een lied zoals we van haar zijn gewend namelijk een tekst met een knipoog want zoals ze zelf zegt ‘het leven is al serieus genoeg soms mag je best even de lachspieren gebruiken”. “Knappe Kerel” is een single waarvoor Ina zelf verantwoordelijk is voor de tekst en de reacties die ze al heeft mogen ontvangen zijn veelbelovend. Er wordt zachtjes gefluisterd dat het weer een hit van het nivo “Kerel o Kerel”zal gaan worden.
De komende weken kun je Ina veelvuldig horen want er staan diverse interviews op het programma en de data en tijden die zal ze op haar facebook achter laten. Dus wat gaat je tegenhouden om “vriend” te worden met deze blonde zangeres. Op facebook is ze te vinden via www.facebook.com/ina.walda.7