Johnny Romein – 1,5 meter bier

De deuren gingen binnen een uur dicht, de tap gesloten en iedereen naar buiten en wat toen nog niet duidelijk was voor hoe lang ? Als er een artiest is die positief is en met ’n lach en gezelligheid, daar waar kan, en de horeca kent als geen ander dan is dat zeker Johnny Romein.

Samen met zijn producers Emile Hartkamp & Norus Padidar werd er gezocht naar een lied vol gezelligheid voor Horeca Nederland en alle fans van het Nederlandse lied. Nou het idee kwam al snel uit de pen, en zie en hoor daar het resultaat heeft alles in zich waarvoor het bedacht is.  Al is het nog kleinschalig, maar 1 juni gaan de eerste stappen weer gemaakt worden in de horeca, onder de nodige voorwaarden en beperkingen, waaronder de 1,5 meter afstand houden. Dat was meteen de aanzet om tot een heerlijke vrolijke en feestelijke Kroegenknaller te komen, met een hele vette knipoog naar die 1,5 meter.