John Dame met zomerse bubbling versie van Hans de Booij hit ‘Annabel’

Het is inmiddels wel bekend dat John Dame een artiest is die graag oude liedjes afstoft om in een nieuw jasje te steken.  Nu heeft John besloten om een klassieke Nederpopplaat uit 1983 opnieuw uit te brengen, maar dan geheel in de sound van nu.

Zijn zomersingle ‘Loca’ uit 2019 kreeg landelijke bekendheid met de volgende resultaten:
15.350 streams op Spotify
Opgenomen in 176 afspeellijsten
Veel Airplay op RadioNL
35.000 x bekeken op Youtube

‘Je hoeft maar een gemiddelde kleedkamer in te lopen of op een verjaardag van de jeugd te komen en je hoort naast L’ill Kleine, Emma Heesters en Snelle, heel veel muziek van vroeger. Het is prachtig om te zien en ik geniet ervan dat er nog steeds een breed publiek is voor het Nederlandselied. Het doel van deze plaat is weer een geheel nieuwe kant van mezelf te laten horen en jong en oud te verenigen in 1 liedje’, aldus John Dame.
De opzwepende bubbling-beats in deze uitvoering laten je bewegen en de door Pierre Roomenburg live ingespeelde SAX-lijnen zijn verrassend en uniek te noemen. Voor de productie en de release ging John Dame opnieuw een samenwerking aan met Peter van Kesteren van Leico Music. De RTV-promotie is weer in handen van Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.
Uiteraard zal er door Ron Schmidt Media weer een bijpassende clip worden opgenomen waarvan nu het script wordt bedacht. De clip zal nog voor de zomer te zien zijn! Wij wensen je heel veel luisterplezier met ‘Annabel’ die vanaf 5 mei overal te streamen en te downloaden is.