Jo Smeets gaat in zee met GP Music!

Jo Smeets gaat een samenwerking aan met platenmaatschappij GP Music, zo wordt vandaag bekend. Het betreft een intensieve samenwerking met als voornaamste doel de carrière van de volkszanger uit Kerkrade een boost te geven.

 

‘Trots en dankbaar, zijn de eerste woorden die in mij opkomen’, omschrijft de 69-jarige Smeets zijn gevoel bij de samenwerking. ‘Ik ben al vele jaren actief als muzikant en de kans die Gerard Palts en Yi Tjong Chen mij nu bieden is fantastisch.’ Vanuit GP Music wordt er ook tevreden gereageerd op de samenwerking: ‘Jo is een geroutineerde zanger en ondanks dat hij al jaren goed bezig is, denken wij dat er nog meer in zit. En daar gaan we de komende periode aan werken.’

Volgende week zal de nieuwe single van Jo Smeets als eerste resultaat van de samenwerking onder het label van GP Music verschijnen.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .