JANTJE BIER ZINGT OVER HEERLIJK GLAASJE BIER

Jantje Bier is de artiesten naam van Jan Broekman uit Buren in Gelderland en is een feestartiest bij uitstek. In zijn Tirolerpak en zijn grote pul bier heeft hij afgelopen jaar veelvuldig het podium betreden en een feestje gemaakt.

Ondanks het Corona Virus besloot hij om weer de studio in te duiken om daar eens een lekker feestnummertje op te nemen en zo ontstond in samenwerking met Joris van Dijk het nummer “Heerlijk glaasje bier” Ook heeft dit nummer wederom een hoog meezing gehalte en zal zeker aanslaan op feestjes en partijen. En hiermee wil Jantje Bier zich onderscheiden als vrolijke zanger op feesten. “Jodeli he” zag hij als zijn debuut single, daarna had hij de meezinger “Haal eens bier” en nu dan “Heerlijk glaasje bier” maar er komt zeker nog meer aan, want hij heeft de smaak te pakken. Jantje Bier is in aanraking gekomen met het artiestenwereldje door zijn dochter Sanne Broekman die al langer als zangeres aan de weg timmert. Hij dacht dat wil ik ook graag, maar dan wel het feestgenre. En zo was de artiest Jantje Bier geboren, hij treed met grote regelmaat op door het hele land, zijn grootste droom kwam uit toen hij tijdens de feestweek in Westendorf mocht zingen.

Zijn Tiroler kostuum hangt al weer klaar voor een volgende keer. En als het dan zover is sta ik daar met veel plezier en passie mijn nummers weer te zingen met uiteraard een biertje in de hand.

Wat ik ook nog heel zou willen, is een nummer opnemen samen met mijn dochter Sanne Broekman, en dat gaat er zeker van komen, wat in het vat zit verzuurt niet, luid het spreekwoord aldus Jan Broekman alias Jantje Bier.