Jacco Ricardo knalt de zomer in met nieuwe single

De tijd van nu zullen we ons altijd blijven herinneren net als de tijd van onze jeugd. En de herinnering aan  de vervlogen jaren is voor Jacco Ricardo aanleiding om tijdens zijn optredens de hits van toen in een verfrissend muzikaal jasje te stoppen.

Een van de hits die het al jaren heel goed doet is het nummer “Jij kunt niet altijd 16 zijn”. Massaal meegezongen door het publiek en op veler verzoek nu (eindelijk) op single verkrijgbaar.
“Ik luister altijd naar mijn fans en dit verzoek lag er al een tijdje maar door de vele mooie nummers die ik opgenomen heb bleef deze liggen tot nu want ik vind dat we in deze tijd wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken en dan leent dit nummer zich er voor de volle 100% voor” aldus Jacco . 16 jaar een leeftijd waarin je nog veel ging ontdekken en geen gevaar zag . Voor velen een leeftijd om met een lach aan terug te denken en daarom heeft Jacco  besloten het nummer op single te laten verschijnen” Het nummer is zowel als cd maar ook via de download en streaming sites verkrijgbaar. Maar je nummer natuurlijk ook aanvragen bij je favoriete radiozender. Kortom het wordt feest op je radio als door de boxen Jacco Ricardo en “Jij kunt niet altijd 16 zijn” zal gaan knallen