HENK VOSKUIL & MONICA WEST KOMEN MET GOUWE OUWE OP VINYL

Een single op echt vinyl uitbrengen dat doen er niet veel meer maar toch hebben Henk Voskuil & Monica West besloten om hun oude nummer “Liever zonder liefde” speciaal op vinyl uit te brengen voor de verzamelaars.

Monica West werd destijds (2012) telefonisch benadert door een producer die vertelde dat hij een country duet van Dick van Altena op de plank had liggen waarvoor hij een zangeres zocht. En zo kwam ze in contact met Henk Voskuil bekend van grote hits met de Tornado’s.

Omdat ik al jarenlang Nederlandstalige country zing, “Regenboogmantel”, “Scheiding” en “Lijntje naar de hemel”, vond ik het wel leuk om daar op in te gaan, vooral omdat “Liever zonder liefde” een pakkend en mooi country nummer is. Solistisch ben ik ook nog steeds actief, en mijn laatste cd single “De kat heeft personeel” is veel te horen op de radio aldus een trotse Monica West. Henk Voskuil is vooral bekend van de grote hits als “Ik zoek je sporen” en “Sorry schat” van de Tornado’s, maar ook samen met Jannette Nijstad vormt Henk alweer wat jaartjes een duo en hebben samen ook al vele liedjes gemaakt. “Vrienden zijn we voor altijd” , “Jij bent in mijn leven gekomen” en zeker hun laatste nummer “Rozen zo rood” worden veel gedraaid bij de zenders in Nederland en Belgie.

Het nummer “Liever zonder liefde” is eerder op single cd uitgebracht in 2012, net als de videoclip en nu dus op vinyl. Als B kant op de Vinyl Single staat het prachtige nummer “Huisje bij de brug” wat hij samen zingt met Jannette Nijstad. Dus voor Good Old Henk Voskuil één single met 2 verschillende vrouwen, dat belooft een succes te worden.

Deze single is te bestellen via www.Muziekhoekje.nl