Enrico kondigt nieuwe single aan!

Hoewel het qua releases even stil is geweest rondom Enrico, heeft hij niet stil gezeten, Enrico was druk met vele optredens en was op zoek naar het juiste leuke liedje om in de studio op te nemen.

Enrico:
Door de coronacrisis heb ik wat meer tijd gehad om mij bezig te houden met het zoeken naar een nieuw liedje, Ik heb een lied gevonden dat dicht bij mijn succesingle “Ik denk na” ligt, het ritme en uitvoering benaderen deze track. Mijn label Rood-Hit-Blauw zal dat weer landelijk voor me uitbrengen en ism Score Promotions gaan promoten.
Op woensdag 24 Juni is het zover en presenteert Enrico zijn nieuwe single “Alleen met z’n tweeen” aan het grote publiek.
Rondom deze datum volgt meer nieuws over “Enrico” en zijn nieuwe single

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .