“ EDDIE’S POLKA IS NIEUW NUMMER VAN DJ-EDDIE

Eddie Severijn is geboren en getogen in Emmen en heeft sinds 2012 een eigen drive-in show Hij draait voornamelijk Nederlandstalige muziek, maar ook Engelstalige en Duitstalige muziek.

Als DJ Eddie heeft hij al heel wat optredens gedaan, maar muzikaal is Eddie ook zeker. Naast zijn hobby als DJ heeft hij samen met de eigenaar van Muziekschool Hidding al vele mooie instrumentale nummers gemaakt. Hij vond het dan ook tijd worden om eens een nummer uit te brengen, samen met Klaas Prent van CD Hal ruinen is dat in 2019 gedaan en zo werd het nummer “Eddie’s Polka” een feit. Omdat er zoveel naar dit nummer gevraagd werd, besloot Eddie dit professioneel aan te pakken. Hij liet cd’s maken, een mooi hoesje erbij, goede begeleiding door Klaas Prent en Cody Hidding. Zo wilde hij het graag, en hij wilde dan ook dat het breed uitgezet werd, dus nam hij een plugger in de arm. Eddie verwacht zeker dat het nummer Airplay gaat krijgen bij vele radiozenders want het zit instrumentaal best goed in elkaar.

De polka is een eigenlijk een volksdans voor paren, in de 19e eeuw was de dans zeer populair, verspreidde zich over heel Europa en werd in veel andere landen onderdeel van de volksdans en volksmuziek. Deze vorm van volksmuziek is altijd iets geweest waar mijn hart lag, en dan is het mooi als je dit mag maken en uitbrengen zegt een trotse Eddie Severijn alias DJ-Eddie

Mijn speciale dank gaat uit naar; Klaas Prent, CD Hal Ruinen, Cody Hidding, Muziekschool Hidding en Dirk Jan Buter.