De Dikdakkers weten wel wat anderhalve meter is; namelijk 18 glazen bier!! Clip nu online!!

Hoewel het onzekere tijden zijn in evenementen- en artiestenland, weigert partyduo De Dikdakkers zich klakkeloos neer te leggen bij een feestloze samenleving. En ze hebben een hit te pakken hoor!!!

Met hun nieuwe nummer ‘Anderhalve meter bier’ hoopt het zingende tweetal de komende maanden op verantwoorde wijze kleur te geven aan de nieuwe realiteit. De opening van de horeca en terrassen moet een feestje worden!
Natuurlijk beseffen Hans Voogd en Anton Geerts als geen ander dat het niet gemakkelijk is om te dansen en te springen met inachtneming van anderhalve meter afstand. ‘Het komt aan op creativiteit en discipline. Als iedereen positief gestemd is en de huidige regels respecteert, dan moeten we er deze zomer toch iets leuks van kunnen maken met z’n allen.’
Zeker als op 1 juni de terrassen weer open gaan, dan zou ‘Anderhalve meter bier’ weleens een belangrijke bijdrage kunnen leveren om op ludieke wijze de benodigde afstand in acht te nemen. ‘Je zou het een serieuze kwinkslag kunnen noemen,’ vinden beide zangers, die met ‘Cowboys en Indianen nog altijd hoge ogen gooien. ‘Enerzijds is dit nummer bedoeld om een lach op het gezicht te toveren en anderzijds om nogmaals het belang van die anderhalve meter afstand te benadrukken. We zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje.’

Tekst en muziek: R. Karst & W. Gunneman
Productie: N. Lingbeek
MasterSound Studio
Clip: Xandro.nl/videoclips

Met dank aan:
Mitra Bahlman Musselkanaal
Jefrey Knoppien Musselkanaal
Bossong Media Emmer Compascuum

Boekingen: info@lukassen.nl tel: 024 – 3232714