Danilo Wattez – Zingen op Ibiza

Met ‘Zingen op Ibiza’ geeft Danilo invulling aan een nieuw avontuur. Alhoewel dat avontuur zich al een tijdje terug af- speelde, toen Corona nog onbekend was. Hij was geboekt voor een optreden op Ibiza en koppelde daar een vakantie aan vast.

Op Ibiza Airport kreeg hij toevalligerwijs een re- gelrechte Spaanse schoonheid in het vizier. Haar verschij- ning was verbluffend en hun blikken kruisten elkaar. En niet alleen dat. Het leek alsof de tijd bevroor en ze elkaar een tijd lang gebiologeerd aankeken. Ze begroetten elkaar elk in hun eigen taal. Zij zei ‘Ola’, Danilo beantwoordde dat met ‘Hallo.’Daar bleef het op dat moment bij. ,,De sprakeloosheid van dat moment is toch lang tussen mijn oren blijven zitten”, vertelt de zanger. ,,Maar het inspireerde me wel tot mijn nieuwe liedje, want voor die schoonheid wil ik ‘Zingen op Ibiza’.