Andy de Witt steekt Nederland en België hart onder de riem met bijzondere single.

In deze moeilijke tijd voor ons allemaal is Andy de Witt zijn studio ingedoken en heeft geheel volgens de regels een nieuw liedje gemaakt. Alle instrumenten, koren, stemmen en de tekst en muziek zijn door Andy zelf gemaakt, Zelfs de clip is homemade.
De clip werd gemaakt in Andy’s eigen achtertuin. De camera werd bedient door Johan, de “Roady” van Andy, en door Anita, de vriendin/ verloofde van Andy. Ook de dochter van Anita, Jolien droeg haar steentje bij aan de clip. Zij heeft ervoor gezorgd dat alle opgenomen beelden werden gemonteerd tot een heuse videoclip. Het is haar eerste echte clip, en het resultaat is net zoals het liedje heel verrassend te noemen.
De tekst van het liedje is recht uit het hart, en de melodie blijft lekker “hangen”. Andy hoop met deze single bij te dragen in de moeilijke tijd die we doorstaan. Laten we de boodschap achter het lied dan ook echt tot daden brengen, Samen één !!!!!
De promotie is in handen van Jolanda Clement. Die ook hiermede haar bijdrage doet in deze zware tijden.
“Samen éen” zal vanaf 8 mei digitaal worden uitgebracht op het JC Records label. Naast de digitale verkoop zal de track ook via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, iTunes, Spotify en Deezer.
JC Records/ Andy de Witt