Albert Koetzier debuteert met ‘Ga nooit meer van huis’

Dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties een neusje voor talent heeft, blijkt wel uit de samenwerking die hij met Albert Koetzier is aangegaan.

Nadat Ronald zijn debuutsingle ‘Ga nooit meer van huis’ hoorde was hij ervan overtuigt dat veel liefhebbers van het
Nederlandstalige lied het met hem eens zouden zijn en genieten van dit soort muziek.
Oorspronkelijk lanceerde Vader Abraham in 2006 de originele versie. In de afgelopen jaren gaven Christoff, DuoNL en Bobby Prins deze klassieker al een nieuw jasje. De versie die Albert Koetzier opnam in de Jazz-On studio van Jason Bouman kan bestempeld worden al eigentijds met een snufje nostalgie. De eerste tonen van het nummer brengen je terug naar de ouderwetse piratensound gevolgd door de hedendaagse accordeonsound. Een prachtig lied met een dringende boodschap.
In het dagelijks leven heeft Albert z’n handen vol aan zijn bedrijf in bestratingen. Al meer dan 20 jaar maakt ook zijn grote passie muziek deel uit van zijn leven. Als geluidstechnicus stond hij op de achtergrond bij het mengpaneel van optredende artiesten. Tijdens deze werkzaamheden achter de ‘schuiven’ pakte hij regelmatig de microfoon en ging steeds vaker zingen. Op deze plek leerde het 40 jarige talent uit Diemen Jason Bouman kennen. Contact met deze winnaar van de SBS 6 talentenjacht ‘Bloed, Zweet en Tranen’ bleef Albert altijd houden. Clipproducent Ger Oerlemans kreeg de opdracht om de beelden te schieten voor de clip. Albert is ontzettend blij met het resultaat. De verhaallijn is duidelijk uitgebeeld. Dat het niet bij deze single blijft is nu al wel duidelijk. Over uiterlijk 3 maanden zal de opvolger, een eigen liedje, zich al aandienen.
De CD single ‘Ga nooit meer naar huis’ is vanaf 27 mei 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.