16 JARIGE DANIA ZINGT OVER EEN DROOM IN HAAR NIEUWE SINGLE.

Dania (Schopman) komt met een nieuwe single “Het was maar een droom” en deze nieuwe single opgenomen in de studio van Roy Otters in Apeldoorn is een cover van Renate Robben uit 2010.

We zijn op dit nummer gekomen doordat we aan het zoeken waren naar nummers van ongeveer 10 jaar terug zodat we het in een mooi nieuw jasje konden steken. Ik vind de nummer top geworden omdat er een hele nieuwe beat in zit dat het nummer wat sneller en voller maakt zodat je er lekker op kan dansen verder vind ik het een top nummer. Omdat ik nog maar 16 jaar ben en de tekst aansluit op mijn leeftijd.

Ik ben Dania Schopman en ben 16 jaar oud, en ben opgegroeid met Nederlandstalige muziek doordat mijn zus altijd zong. Nederlandse muziek spreekt mij heel erg aan en ik heb altijd heel veel plezier tijdens optredens als ik mensen zie genieten. Mijn nieuwe singel “Het was maar een droom” is de opvolger van de nummers “Zeven oceanen” wat ik als cover heb uitgebracht en het nummer “Waarom” die ik beide in 2019 heb uitgebracht. Maar met dit nieuwe nummer heb ik mijn genre gevonden, aldus een trotse Dania.

Natuurlijk is mijn clip ook te zien op YouTube en op mijn facebook pagina “Zangeres Dania“ en op mijn website www.daniaschopman.nl.