ZUS heeft de eerste enige echt quarantaine videoclip!

In december dook ZUS de studio in om hun nieuwe single, Shalala, op te nemen bij Hans Aalbers. Hans schreef het nummer voor ZUS samen met Bram Koning. Met het uitbrengen van dit vrolijke nummer werd nog even gewacht en de videoclipopname werd dan ook voor midden maart gepland.

De danseressen doken samen met ZUS de dansstudio in om de choreografie, gechoreografeerd door Carmen van Drenth van CARE Training & Herstel, in te studeren. Erg balen was het dan ook toen de cliponame moest worden afgezegd door het Coronavirus. Team ZUS is vervolgens niet bij de pakken neer gaan zitten, maar heeft gedacht in oplossingen. Uiteindelijke kwam het plan om allemaal afzonderlijk de videoclip op te nemen. Dit betekende dat, na slechts één keer met z’n allen te hebben kunnen trainen, iedereen zelf zijn/haar familie op moest trommelen om te filmen en alle individuele opnames door werden gestuurd naar Pascal Verlinden van Redgellmedia.