Zanger Arno Verduyn overleden.

Triest nieuws ontvangen uit zingend Nederland, De zanger Arno Verduyn is afgelopen weekend overleden. Arno is bekend van o.a. de nummers ‘Ga Maar Weg’ en ‘Leef jij maar raak’ .

De laatste plaat die Frank van Etten voor hem schreef was ‘Ga Maar Weg’. Frank laat weten; ‘Ongelofelijk dat deze man zomaar word weg gerukt uit het leven !’.

De Sterrenparade wenst de Familie Verduyn erg veel sterkte.

 

Biografie Arno;

Al op jonge leeftijd was Arno Verduyn bezig met muziek. Daar zijn oom in een coverband speelde werd Arno al op jonge leeftijd vertrouwd met de nummers van Tom Jones, Elvis Presley en Andre Hazes. Alle nummers zong Arno uit volle borst mee, echter duurde het toch een aantal jaren voordat Arno ook daadwerkelijk de microfoon ter hand nam.

Zijn eerste podium ervaring deed hij op bij diverse talentenjachten en de bruiloft van zijn broer, dit deed Arno besluiten eens de studio in te duiken om een eigen single op te nemen. Hiermee werd de eerste stap gezet tot een professionele zang carrière . Echter sloeg in 2002 het noodlot toe, Arno was betrokken bij een ernstig auto ongeluk en lag ruim een week in coma, de artsen vreesde voor zijn leven en was de overlevingskans  5%, echter door een wonder want zo ziet Arno het nog steeds , krabbelde hij overeind en revalideerde Arno bijna 2 jaar en stond Arno eind 2004 weer op het podium. In 2006 ging Arno de studio weer in en was een jaar bezig met zijn eerste album , een album waar ook zijn hit single “Leef jij maar raak” op stond.  Een regelrechte kroeghit die door vele gecoverd werd en die Arno Verduyn het geluk en de liefde voor het zingen terug gaf.

Nu een aantal jaren later en veel ervaring rijker heeft Arno samen met Manfred Jongenelis zijn single “Leef jij maar Raak” voorzien van een nieuw arrangement, en heeft Arno een nieuwe videoclip opgenomen, deze op de bekende kanalen te zien zijn. Afgelopen weken is er tevens gewerkt aan een nieuw repertoire voor zijn optredens en zal Arno vele  promotionele activiteiten hebben voor zijn vernieuwde single.