Willem Barth – (ALBUM) Dicht bij jou

‘Dicht Bij Jou’ is de titel van het nieuwste album van Willem Barth. De populaire charmezanger, ruim 20 jaar actief in het circuit ondertussen, verrast ook op zijn nieuwste CD.

Naast zijn meest recente singles ‘Ik Vind Het Moeilijk’, ‘Nooit Genoeg’,  ‘Scheiden’ en ‘Ik Wil Niet Wachten’, staan nog 8 nieuwe songs op dit album uitgebracht door Nationale Artiesten Parade. IJzersterke levensliedjes worden afgewisseld met enerverende meezingers. Van swingend vrolijk dansbaar tot intiem en intens verwarmend, precies zoals we van Willem Barth gewend zijn. Met teksten en composities van o.a. Jeffrey Weber, Alie Bakker, Femke Reuvers, Fluitsma & van Tijn en Frank Verkooyen, is ‘Dicht Bij Jou’ van Willem Barth een absolute must have voor iedere liefhebber van het Nederlandstalig!