Wilhelmus op alle radiostations!

Als het aan zangeres Geke van der Sloot uit Urk ligt, draaien alle radiostations 27 april aanstaande s` morgens om 10 uur het Wilhelmus en ook op 4 mei om 20.00 uur, na de twee minuten stilte.

Geke heeft het Wilhelmus opgenomen op single en couplet 14  is eraan toegevoegd. De begeleiding is in handen van de bekende gitarist Benny Ludemann, voorheen de gitarist van Toon Hermans.

Deze single is naar 1500 radiostations gestuurd met het verzoek om het op Koningsdag om 10:00 uur te draaien. Zowel het Concertgebouw als het Comité 4 en 5 mei roepen de gehele bevolking op om het Wilhelmus aanstaande maandag  thuis mee te zingen of mee te spelen. Geke zong eerder in 2017 ,op verzoek van de Oranjebond, ook een speciaal verjaardagslied voor de Koning zijn 50ste verjaardag en aanstaande maandag zingt Geke op de site van de Oranjebond ( www.koningsdagthuis.nl) ook een nieuw verjaardaglied: Wij houden van Oranje van vorst en van vorstin, hoera voor onze koning, hoera de koningin! Houd hoop, geloof en liefde nog hoger dan de vlag, het allerhoogst de liefde vandaag en elke dag!

Zie hier de links naar het Wilhelmus:

Spotify: https://open.spotify.com/track/7GQrgyVIMxicZ50l4X0qXg

iTunes: https://geo.music.apple.com/nl/album/_/1508299344?i=1508299345&mt=1&app=itunes&at=1000lHKX