“Wie zijde gij” titel nieuwe single Mike Clays

Na de successen van de singles “Ruimtewezen” en “Dagje Dagje is “Wie zijde gij? de derde single van Mike Claeys. “Wie zijde gij?” gaat over het gevoel niet graag gezien te worden, en geen erkenning te krijgen voor wie je echt bent.

 

De periode van kwaadheid ligt achter de rug. De ouders zijn vergeven, elk doet zijn best. Er is begrip maar er blijft het feit dat het met momenten enorm moeilijk is. “Wie zijde gij” is het verhaal van maskers opzetten om het allemaal wat draaglijker te maken.

Mike Claeys stelt zich net als bij de vorige singles enorm kwetsbaar op. Het is een beetje de balans terugvinden van vele jaren zwijgen en doen alsof het leven alleen maar leuk is. Zolang er muziek is, is het leven ook best leuk, maar alleen niet altijd op elk moment. De kwalijke momenten mogen ook licht zien, zoals bijvoorbeeld in deze song.

“ik had graag gehad dat iemand rond mij had gezegd: jij bent goed genoeg, wat je doet is goed, je bent okee.”
Vanaf nu te downloaden – te streamen – toevoegen aan je favorieten en vraag hem aan bij je favoriete radiozender(s)