Volkszanger Danny Lukassen gaat gratis optreden om horeca te steunen

De Amsterdamse volkszanger Danny Lukassen heeft een actie op touw gezet om de horeca te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Zodra de horecagelegenheden hun deuren weer mogen openen, is Lukassen gratis te boeken voor optredens.

 Door de huidige coronacrisis worden horecagelegenheden momenteel financieel zeer zwaar getroffen. Maar ook (horeca-)artiesten en muzikanten hebben het moeilijk. Voor deze kroegen en restaurants die elke cent nodig hebben om weer op te krabbelen straks, heeft volkszanger Danny Lukassen een mooie actie. Zodra de horeca weer open mag, zal hij twee maanden lang gratis optredens verzorgen. Zo kunnen de kroegen en restaurants hun gasten weer verwelkomen met een sfeervolle, muzikale avond zonder extra kosten. Lukassen: ‘Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan een gezonde cashflow voor de horeca, waarmee ze op de lange termijn kunnen voortbestaan.’

Win-winsituatie
Het optreden is inclusief Lukassens eigen geluidsteam van Hox Audio, onder leiding van Peter Hoksbergen en duurt 45 minuten. Aangezien Lukassen en zijn geluidsteam ook zwaar worden getroffen door de coronacrisis, zit er één tegenprestatie aan vast. Binnen vier maanden na het gratis optreden, zal de horecagelegenheid Lukassen en zijn geluidsteam nogmaals boeken voor een optreden van 45 minuten – of langer. Deze boeking is tegen het reguliere tarief. Met deze actie hoop ik de horeca die hard getroffen zijn door corona een helpende hand te bieden, en kunnen zij mij en mijn geluidsteam helpen op een transparante manier . Zo creëren we een win-winsituatie!’

Danny Lukassen boeken
Wilt u meer informatie over deze actie of wilt u een optie plaatsen voor een optreden van Danny Lukassen in uw horecagelegenheid? Mail dan naar info@dannysevenementen.nl of neem contact op via 06 588 988 08.