‘VANDAAG IS HET JOUW DAG’ IS DE NIEUWE SINGLE VAN JESSE JANSEN

Met ‘Vandaag Is Het Jouw Dag’ presenteert de Brabantse zanger Jesse Jansen zijn gloednieuwe single. Jesse is zeker geen onbekende in de Nederlandse muziekwereld. Eerder wist hij zich in de kijker te spelen met singles als ‘Adio Adio Adio’, ‘Ik Heb Het Altijd Al Geweten’ en een duet met Bobby Prins ‘Ik Heb Nog Meer Dan Duizend Dromen’.

De nieuwe single ‘Vandaag Is Het Jouw Dag’ is geschreven en geproduceerd door André Kooiman, bekend van de Henk Bernard hit ‘Hou Me Nog Een Keertje Vast’. En dat is te horen, want ‘Vandaag Is Het Jouw Dag’ is een sfeervolle meezinger waarbij men automatisch gaat meebewegen. De single is vanaf nu verkrijgbaar op alle download-  en streamings-portals via het AKM label, en de plugging is in handen van Casper Janssen Music Promotion. De videoclip is te zien op de clipkanalen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .