Tom Haver “Jij en Ik”

Tom Haver brengt met het nieuwe nummer “Jij en Ik” een upbeat, feel good nummer over de perfecte eerste avond samen.

Na het succes van zijn nummer “Lisa” is het tijd voor een nieuwe single van Tom Haver. Met “Jij en Ik” zingt Tom over een avond die in de sterren staat.

Wie herkent het niet, verliefd zijn en hopen dat deze liefde beantwoord zal worden. En dan het moment van bevestiging. Als nooit tevoren zingt Tom Haver op een zomerse beat, over de magie van een eerste nacht samen.

Jij en Ik
Zet de muziek maar harder en geniet van de pakkende tekst geschreven en gecomponeerd door: Billy Dans, Hans Tomassen en Mark Pattiapon. Jochem Fluitsma (sessie artiest) en producer Hans van Vondelen zorgden voor de juiste muzikale feel. Met “Jij en Ik” heeft Tom weer een hit in handen. Deze single is uitgebracht onder label van Toekomst Music.

Ik heb op je gewacht
Tom is een graag geziene entertainer en zanger, die in de winter zijn fans in de Oostenrijkse Alpen vermaakt. ‘s Zomers staat de enthousiaste en sympathieke ras entertainer graag op diverse podia aan de Spaanse Costa. Deze zomer verblijdt Tom zijn fans zoveel mogelijk ‘online’ thuis.

Ik wil alles van je horen
Vanaf vandaag is zijn nieuwe single “Jij en Ik” te downloaden en- of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen. Wil je niets missen van Tom Haver? Volg hem dan op Social Media.