Roma ft. Jackro – Overleven

De Nederlandse Aprés-ski DJ/Entertainer komt met een nieuw nummer! Dit doet hij niet alleen! het nummer is samen geproduceerd met de Groningse producer Jackro. Roma staat bekend om ze vrolijke nummers. Dit keer een serieus nummer.

Namelijk een nummer over wat er nu in Nederland en heel de wereld speelt. Iedereen weet het over het verschrikkelijk virus! Roma heeft hier een mooie tekst van gemaakt en opgenomen in de studio van JVD Recording. Het nummer is gemaakt om mensen moed te geven in deze verschrikkelijke tijd! (Corona Crisis) Hij legt uit dat iedereen moet helpen in deze tijd! Ook bedankt hij op zijn manier een aantal vitale beroepen zoals: de zorg en de Politie. Niemand is alleen! Dat is wat Roma duidelijk wilt maken met dit nummer! #StaySafe #Corona #SamenSterk