Piet Baum – Je bent niet meer als vroeger

Hans van Aalst liep al een hele tijd met een liedje in zijn hoofd van Bobby Prins, “Je bent heus niet meer als vroeger.” Hij wist dat het een liedje was dat te mooi is om in de vergetelheid te laten raken en hij had het idee dit liedje opnieuw leven in te blazen.

Hans nam contact op met Randy Watzeels en deze wist precies wat Hans bedoelde dus werd de nieuwe band al snel gemaakt. Een liedje uit de jaren 70 werd in een nieuw jasje gestoken. Maar dan de vraag, wie gaat dit zingen? En Hans kon niemand anders bedenken dan zijn vriend Piet Baum. Nadat ze contact hadden gehad werd ook Piet heel erg enthousiast en zo gebeurde het dat Piet al heel snel in de studio stond en dit liedje op heeft genomen. “Je bent heus niet meer als vroeger” een liedje van vroeger in een heel verfrissend swingend maar vooral verrassend nieuw jasje gezongen door Piet Baum, de artiest terug van vroeger, die nog steeds met zijn stem een ieder weet te raken.