Picobello is terug en dankt alle moeders van Nederland.

In het najaar van 2019 werd bekend dat Picobello zou ophouden te bestaan. Betsy zou zich gaan toeleggen op het schrijven van liedjes en Gert zou gaan voor een solocarrière.

Betsy en Gert hadden of hebben een grote schare fans die altijd goed hun best deden om de liedjes van Picobello in de verzoekparade op TV Oranje te krijgen. Ook zorgden ze ervoor, door de platen aan te vragen, dat ze in heel het land door de radiostations werden gedraaid.

Voor deze mensen was het dan ook een enorme teleurstelling dat er een eind kwam aan een tijdperk.

We zijn nu een half jaar verder en we kunnen wel zeggen dat het tij inmiddels gekeerd is. Gert zag het solo zingen toch niet zo zitten en wilde eigenlijk niks liever dan gewoon weer met z’n eigen Betsy op het podium staan en liedjes maken. Inmiddels is er weer een nieuwe single opgenomen. De tekst is weer geschreven door Betsy De Jong en Terry West heeft er met de befaamde Terry West sound weer een echt Picobello liedje van weten te maken.

De titel van het liedje is ‘’Dank je wel” en is eigenlijk een ode aan alle moeders in Nederland. 10 mei aanstaande is het immers al Moederdag dit is dus het uitgelezen moment om dit liedje uit te brengen.

Wat veel mensen moeilijk vinden om uit te spreken naar zijn of haar moeder, zeggen Betsy en Gert in de prachtige lied. Het nieuws dat Picobello weer terug is, is ingeslagen als een bom en de verwachting is dat de fans ook weer blij zullen zijn met deze single. De video staat online en het liedje is binnenkort te koop, te downloaden en te streamen.

Betsy en Gert wensen u veel luisterplezier met deze nieuwe hit.

Wilt u dit prachtige duo volgen dat kan, meld je aan.

Fb Betsy: https://www.facebook.com/Babsje59

Fb Gert: https://www.facebook.com/gert.dejong.77

Vind ik leuk fb picobello: https://www.facebook.com/Picobello-157540131076278/

https://www.youtube.com/watch?v=jvWmsWn5Vc8