PASEN: Daar juicht een toon! – Geke-

Urk- Op Paasmorgen zingt iedereen hopelijk mee vanuit de deuropening, `Daar juicht een toon, daar klinkt een stem`, aldus Jannie Molenaar uit Urk.

Het is zondag 12 april, Eerste Paasdag. Zodra de klok 09:00 uur slaat, zwaaien in Nederland de voordeuren open. Mensen gaan massaal in de deuropening staan en uit duizenden kelen klinkt het prachtige lied:

`Daar juicht een toon ,daar klinkt een stem. Als het aan Jannie Molenaar ligt, wordt dit werkelijkheid. Jannie hoopt dat het idee in heel Nederland wordt opgepikt en dat het lied overal mag klinken. Ze hoopt dat iedereen-ook ministers en onze Koning- mee gaan zingen op Paasmorgen! Zangeres Geke uit Urk leert de kinderen van Geke`s Tiental dit lied aan met de onderstaande tekst en link.

Om 9:00 uur op 12 april is het lied te horen via Urk FM.