Nieuwe single Silvia Swart

De titel van de nieuwe single van Silvia Swart is ‘De Blauwe Bal’ en verraadt eigenlijk al een beetje dat het een bewerking is van een ouder piraten lied  (om precies te zijn 1977).

Het betreft een langzaam lied wat in een vlot jasje gestoken is.

Deze single is te vergelijken qua stijl met een eerder uitgebracht lied met de titel : ‘Van ’s morgens tot ’s avonds’ die door menig collega op de bühne vertolkt word in de vlotte versie. De ervaring leert dat mensen deze stijl als zeer prettig ervaren. Een makkelijke tekst om mee te zingen met swingende muziek om op te dansen of springen, met wederom warme, gezellige klanken. De opdracht werd bij Terry West Productions, haar vaste opnamestudio, neergelegd en die was zoals altijd zeer enthousiast.

Er onstond al gauw een mooie band en de nieuwe single was geboren. Met de vlotte muziek die we van de Drentse zangeres gewend zijn, hoopt ze wederom haar fans, publiek en luisteraars te verblijden. Zeer enthousiast is Silvia dan ook om de nieuwe single te lanceren.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .