Nieuwe single Het IJssel duo ; Gemaakt voor de liefde

Het jaar 2020 is voor Het IJssel Duo een speciaal jaar. Ze zijn dit jaar 40 jaar bij elkaar, 35 jaar getrouwd en 25 jaar het IJssel duo. Hun nieuwe single is gemaakt voor de liefde werd ons aangeboden door Pascal de Vormer en Olav Hesselmans.
Het IJssel Duo; “Dit nummer raakte ons meteen juist in dit voor ons zo speciale jaar. Samen met studio Martin Sterken hebben we het nummer vormgegeven en ons eigen gemaakt en is het weer een echte IJssel duo plaat geworden. Een rustig lijkend nummer met een explosief refrein die er een echte meezinger van maakt die u van ons gewent bent.
Het nummer heeft een lekker vrolijk ritme en wij hopen dat jullie er weer veel plezier aan beleven. Wij zelf zijn erg trots op het nummer zeker vanwege het volkse karakter.

Het nummer zal te downloaden zijn in de vele download portals maar zal ook fysiek verschijnen.