Nieuwe single Edwin Bos, “Van het leven leren”.

Ook dit voorjaar komt Edwin Bos wederom met een nieuwe single uit. Het lijkt bijna vanzelfsprekend dat de zanger om de drie á vier maanden ons verblijdt met een nieuwe single.

En blij kunnen we zeker weer worden van dit nieuwste nummer van de Drentse zanger. Deze single heeft de titel: “Van het leven leren” en zoals we inmiddels ook van Edwin zijn gewend heeft hij naast zijn truckersplaten ook de platen met een boodschap. Dit is daar weer een goed voorbeeld van. Dankzij de vrolijke klanken van de mandoline in combinatie met het herkenbare gitaarspel van Jan de Vrieze klinkt deze single als een mix tussen de welbekende “Edwin Bos sound” en de Palingsound. Country meets Volendam zeg maar. Een zeer verrassende combinatie welke goed is gevonden door producent Martin Sterken.
De nieuwe single is vanaf vandaag te downloaden op alle vertrouwde downloadportals.