Nieuwe single Davy Luijkx heet; Hey mooie meid!

“Een heerlijke accordeon sound met lekkere live gitaren op een moderne foxtrot beat geven deze plaat een heel heerlijk dansbare sound”.
Davy Luijkx (1996) uit het Brabantse Sint Willebrord timmert de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg als zanger. Na zijn debuut single; “Geluk aan je zij” is hij voor zijn nieuwste single de studio ingedoken met de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer. Samen werkte ze aan een sterke opvolger met een hoog meezing en dans- gehalte. Het resultaat is een prachtig klinkend nummer met de titel; “Hey mooie meid”. Een heerlijke accordeon sound met lekkere live gitaren op een moderne foxtrot beat geven de plaat een heel heerlijk dansbare sound. De tekst werd geschreven door André Kooiman die ook de complete productie maakte.
De single is vanaf April 2020 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. De videoclip zal in een later stadium te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.
Met “Hey mooie meid” heeft Davy Luijkx een sterke opvolger van zijn debuutsingle gemaakt, en een single met veel hitpotentie te pakken!