Nieuwe singel van The Deaf Dollars

The Deaf Dollars [Formerly known as Stillmode en KinKobra] hebben hun nieuwe singel afgelopen vrijdag 24 April de wereld in gesmeten!
I Feel Like A Rocket gaat over het feit dat je soms terug naar de basis moet, je plannen opnieuw overzien, er een twist aan geven en opnieuw gas geven. Dit is wat The Deaf dollars gedaan hebben gezien het feit dat ze zelf de regie in handen hebben genomen. The Deaf Dollars heeft hun eigen ik, hart en ziel in de songs verwerkt om dit optimaal naar de luisteraar te vertolken. The Deaf Dollars heeft zichzelf gevonden en dit vertaald zich in deze robuuste singel die van productie, compositie, recordings, mixing en artwork in de handen lag van Pascal, Kevin en Erik kortom The Deaf Dollars.

Het Album Singularity waar deze singel op staat wordt verwacht in de herfst van 2020. Deze is al af en ligt ronkend op de plank te wachten om gelanceerd te worden. Een bewuste keuze!