Marco de Hollander is er voor zijn fans

Ook in deze sombere tijd is volkszanger Marco de Hollander er voor zijn grote schare fans;

– De afgelopen weken heeft hij meer dan 1.000 fotokaarten met een persoonlijke groet naar veelal onze oudere medemens verstuurd. – Stichting Philadelphia Zorg heeft het platform en videokanaal HALLO THUIS gelanceerd. Het is een informatief platform voor cliënten van Philadelphia, maar eigenlijk een beetje voor ons allemaal. Om iedereen ietwat op te vrolijke, eindigt iedere (dagelijkse) uitzending met een optreden van Marco de Hollander ‘Zingen met Marco’. – Activite, is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking door ziekte of ouderdom. Als dankbetuiging voor de zorgmedewerkers heeft Marco het gepersonaliseerde lied ‘Achter de wolken (schijnt de zon)’ opgenomen. – Afgelopen week heeft de zanger in samenwerking met Radio JND uit Best, voor circa 3.000 kijkers, een online concert gegeven. – Marco de Hollander merkte op zijn social media kanalen een grote behoefte aan persoonlijk contact. Marco zal Marco niet zijn als hij niet iets verzint om deze mensen een hart onder de riem te steken. Op zondag 5 april gaat hij een ieder die behoefte heeft aan een luisterend oor in eigen persoon bellen. “Ik ga mijn fans bellen, ze kunnen hun hart luchten en ik zal proberen een positieve boodschap af te geven”. – Op dit moment staat Marco met zijn toepasselijke single ‘Zo Is Het Leven (geluk en een beetje verdriet)’ in alle gerenommeerde hitlijsten (iTunes top 10) en is hij al 4 weken in de Sterren Top 25 op NPO1 te zien. – In de komende weken staat er, in samenwerking met NRGY Music, een huiskamerconcert op de planning die via de kanalen van RadioNL zal worden uitgezonden.