‘Marco de Hollander belt zijn fans’

Angst, stress en somberheid: gevoelens die in tijden van corona en ingrijpende veranderingen kunnen opspelen. Dit ontgaat ook volkszanger Marco de Hollander niet. De wereld zoals wij hem kennen, is in slechts een paar weken tijd radicaal veranderd.

Door deze crisis zijn we genoodzaakt ons dagelijks leven compleet anders in te delen.
De afgelopen weken heeft Marco al meer dan 1.000 kaarten op de post gedaan. Deze gingen voornamelijk naar onze oudere medemens. Maar de zanger vergeet uiteraard ook de mensen met een beperking niet. Dagelijks treedt hij voor deze doelgroep op via het videokanaal ‘Hallo Thuis’ van Stichting Philadelphia Zorg. Deze organisatie publiceert online content waarmee ze de mensen vermaken met onder andere muziek en informeren over het coronavirus.
Marco de Hollander merkte op zijn social media kanalen een grote behoefte aan persoonlijk contact . Marco zal Marco niet zijn als hij niet iets verzint om deze mensen een hart onder de riem te steken. Vanaf aankomende zondag 13:00 uur gaat hij een ieder die behoefte heeft aan een luisterend oor in eigen persoon bellen. “Ik ga mijn fans bellen, ze kunnen hun hart luchten en ik zal proberen een positieve boodschap af te geven” aldus de zanger die voor zijn Social Media gedrag onlangs de Buma NL Award ontving.

Fans, maar ook mensen die iemand anders willen verrassen kunnen zich aanmelden voor dit unieke gebaar. Stuur de naam van de betreffende persoon met telefoonnummer voor aanstaande zaterdag naar info@bekendeartiesten.nl