Kevin Village komt met nieuwe single

Kevin Village is geen onbekende in de muziekwereld. Hij maakt al vele jaren muziek en dat is niet onopgemerkt gebleven.
De geschiedenis gaat terug naar de jaren 80 waarin diverse singles en lp’s uitgebracht werden. Daarnaast was hij regelmatig te gast in radio- en televisieprogramma’s, o.a. Bij VERONICA: TINEKE, NCRV: JAN RIETMAN LOS VAST, KRO: HANS VAN WILLIGENBURG en TROS : CHIEL MONTAGNE OP VOLLE TOEREN ETC.
Zijn carrière nam een andere wending toen hij met de groep No Frontiers een uitstapje maakte naar de Ierse folkmuziek. Na deze periode begon hij toch weer met het schrijven van liedjes en samenwerking met zijn producer Peter Wessel.
Na een aantal Nederlandstalige singles zoals Zoals een vlinder, Hou me vast, Waarom, Als twee honden vechten om een been en Factor 50 en het Franstalige Papillon, bracht Kevin afgelopen jaar het Engelstalige Saturday morning uit wat erg goed werd ontvangen. Nu komt hij wederom met een Engelstalig lied getiteld LOUISE, waarvan uiteraard ook weer een videoclip is gemaakt en deze is vanaf dit weekend te zien via de diverse You Tube kanalen – Facebook en de clipzenders.