Kessie laat er geen gras over groeien.

Ze eindigde 2019 met de hit “Nur wie beide du und ich”. Een single die ook buiten  de Duitstalige landen veel aandacht en Airplay heeft gehad. En dat succes smaakt naar meer vandaar dat vandaag verschenen is “Komm schon küss mich”de nieuwe single van Kessie.
Een cover uit Oostenrijk en nu in een nieuw jasje gestoken als een moderne pophit.
Kessie een zangeres die met hart en gevoel haar liedjes zingt en al jaren op handen wordt gedragen door haar fans. Zowel in Duitsland maar ook in Nederland tijdens het Tax Free Festival waar ze vele harten veroverde en dan ook op Mallorca tijdens de Jurgen Drews and  Friends  show en bij de opening van de clubbistro van Jurgen Drews.
“Komm schon küss mich” is geproduceerd door de succesvolle (hit) producer Pit Bergher en is verschenen op het in Duitsland succesvolle hitlabel Fiesta Records. De (wereldwijde) promotie heeft Kessie wederom in handen gegeven van Geert Hakze/Showbizzinfo.
Vanaf vandaag is de single te downloaden – te streamen – te koop via de online shops en tijdens de optredens van deze populaire zangeres die naar verwachting met dit nummer weer vele nieuwe fans aan zich zal gaan binden