Jurgen Geers uit Harfsen komt met 2e single “Waarom”.

Jurgen Geers heeft zijn droom werkelijkheid gemaakt, en komt alweer met zijn 2e single dit jaar. De gedachten achter deze nieuwe single “Waarom” is ontstaan in mijn omgeving. Waar ik zo nu en dan wel eens tegen aanloop, en mij verbaas wat vreemdgaan (scheiding) teweeg kan brengen bij mensen en gezinnen.

Daarom hoop ik dat die mensen wie er direct mee te maken hebben, zich kunnen vinden in de tekst en er misschien wel steun aan kunnen hebben. Iedereen heeft op dit moment veel last van het Corona virus, hierdoor zitten gezinnen langer opgesloten, en is dat voor iedereen niet makkelijk. Maar laten we het alstublieft volhouden met elkaar, want liefde helpt je alle moeilijke periodes overwinnen. De Originele muziek is van de Calimeros uit Duitsland, maar mijn vaste producer Martin Sterken heeft er weer iets moois van gemaakt, aldus een trotse Jurgen Geers.

Jurgen Geers is vanaf zijn 12e jaar al actief in de muziek, het is ooit begonnen met muzieklessen, orgel en gitaar. Nadat zijn bandje stopte heeft hij een aantal jaar niets meer gedaan in de muziek. Een laatbloeier is Jurgen Geers een klein beetje, want twee jaar geleden heeft hij toch weer het zingen op gepakt. Thuis in de oefenruimte en vervolgens wat op facebook geplaatst. Door positieve reacties, paar optredens gedaan en zelf aan een talentenjacht meegedaan.

En het resultaat is dat hij, na zijn debuutsingle “Naar het café” wat in januari dit jaar uitkwam nu zijn 2e single brengt, een lied met een boodschap want dat is “Waarom” zeer zeker.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .