John Haze brengt  instrumentale Het het nog nooit zo donker west

John Haze in showbizz land bekend als accordeonist maar ook als zanger en producer. Vele succesvolle nummers kwamen uit de studio van deze Groninger. En altijd weet John Haze iets te brengen waardoor hij mensen weet te raken.

Na het landelijke succes van zijn “Meh me Lepke”komt John nu met de instrumentale versie van de hit van Ede Staal . “Het het nog nooit zo donker west” is een nummer welke in ieder dialect al is gecoverd. Ede ‘s uitvoering bracht het dit jaar tot de Radio 2 Top 2000. En het is een nummer waar velen troost uit halen. Die troost hebben we nu zeker nodig en aangezien John veelvuldig gevraagd wordt om ergens te komen optreden ( natuurlijk op dit moment buiten) weet hij wat er leeft bij de mensen en iedere keer vragen ze hem om de Ede Staal hit. En zijn uitvoering krijgt veel waardering. Het heft hem doen besluiten om het nummer op te nemen zodat iedereen op ieder gewenst ogenblik deze instrumentale uitvoering kan gaan beluisteren. Vanaf het moment dat het bekend werd liep de e-mailbox vol en kreeg hij via facebook vele verzoekjes over het nummer.  Naast de audio versie is er door Robert Vegt ( de man van RTV Mediaproductie) een passende clip bij gemaakt die nu via  overal te zien Meer weten over of belangstelling voor deze speciale uitvoering John Haze is zeer actief op facebook via www.facebook.com/john.haze.1675

https://www.youtube.com/watch?v=VgbN7ALsDoU

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .