Iwan Bockkom brengt lied voor Vaderdag (geschreven samen met Duncan Laurence)

“Mijn Vaders Zoon” is de vijfde single die Iwan Bockkom uitbrengt. In 2018 bracht hij “Tegenwind” en “Groen van Jaloezie” uit gevolgd door “Ik laat het zijn” en “In het oog van de wind” in 2019. Iwan heeft in 2017 en 2018 samen met Duncan Laurence aan zijn eigen repertoire gewerkt en ook “Mijn Vaders Zoon” is samen met Duncan geschreven.

“Mijn Vaders Zoon” is een mooi klein liedje dat gaat over de vader zoon relatie. Kinderen slaan soms een richting in het leven in die niet altijd begrepen wordt door een ouder en ook is er andersom niet altijd begrip, maar uiteindelijk volgt die waardering vanzelf. De tijd zal het leren.
Iwan heeft “Mijn Vaders Zoon” opgenomen in de Lakeside Studio in Hilversum en heeft samengewerkt met producer en gitarist Patrick Drabe, toetsenist Eric van de Bovenkamp, bassist Paddy van Rijswijk en drummer Danny Sahupala.
RTV Promotie zal verzorgd worden door Jeanette de Wit van Artiesten Promotie.
Er staat een mooie live registratie van “Mijn Vaders Zoon” op Iwans youtube kanaal, maar afhankelijk van de reacties op de release volgt er wellicht voor vaderdag ook nog een nieuwe clip.

www.iwanbockkom.nl

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie
ArtiestenPromotie
www.artiestenpromotie.net
info@artiestenpromotie.net

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .