Inez (TVOH) -Mijn Doel- is haar nieuwe single.

Inez heeft haar nieuwe single ‘Mijn Doel’ vandaag uitgebracht.

De Nederlands/Marokkaanse zangeres Inez bracht vorig jaar  ‘Menak Wla Meni’ uit, waarmee ze afgelopen zomer een enorme hit scoorde dat nu al 12 miljoen views heeft op Facebook.  Haar daarop volgende single My Love heeft ook al miljoenen views op YouTube gehaald.

The Voice Of Holland

‘…een brug tussen culturen’, ‘de ontroerendste battle ever’ en ‘een hartverwarmend moment’. Slechts een kleine greep uit de lading complimenten voor de muzikale mash-up in The Voice of Holland , tussen het Hollandse ‘Verleden Tijd’ en het Arabische lied ‘Menak Wla Meni’. Verantwoordelijk voor dit moois: coach en jurylid Ali B, de zangers uit de battle Ayoub en Kes én degene die het lied ooit als eerste opnam, Inez.