Hugo Beijeman – Ik kan het soms niet laten

De Bodegraafse zanger Hugo Beijeman ook wel in zijn omgeving de zingende stratenmaker genoemd timmert nu al bijna 25 jaar aan de weg.

Op 21 jarige leeftijd grijpt hij de microfoon op aanraden van Peter Stapper die hem al regelmatig had horen meezingen met het Nederlandstalige lied. Daarna volgde voor Hugo vele optredens. Ook bracht Hugo al eerder een single uit met de titel Geef me nog een kans (tekst en muziek W. de Vries/productie Kees Tel pro). Bij diverse feestjes en optredens later komt Hugo in contact met Dries Roelvink. Als liefhebber van diverse hits van Dries praten zij verder over muziek en uiteindelijk besluit Dries om een prachtige tekst te schrijven. En schakelt Hans Rusche Studio in voor een geweldig arrangement en muziek productie te maken.