Henk Wijngaard – Vlam in de pijp 2020 clip – Ode Aan De Truckers

Recent stond Henk Wijngaard als eerste klaar om met een geweldige ode aan alle jongens van de weg weg, welke momenteel tijdens de corona crisis dag en nacht voor ons klaar staan, met een actuele tekst op zijn mega – hit”Met de vlam in de pijp ” te omarmen.

De reacties waren laaiend en binnen de kortste keren had onze held van alle truckchauffeurs meer dan een miljoen views ! De digitale singel en de schitterende clip zijn dan ook een logisch vervolg. Door zijn grootste hit welke indertijd de grote doorbraak voor deze sympathieke truckchauffeur betekende in een nieuw jasje te steken gooit Henk Wijngaard wederom hoge ogen en maakt hij wederom zijn status als ” Boegbeeld van logistiek Nederland ” meer dan waar ! Voor boekingen of informatie mail met info@startupevents.nl.