Gerard Palts & Jermaine Stuiver geven een exclusief huiskamerconcert via Facebook!

Door de maatregelen tegen het Corona-virus, zijn er momenteel geen optredens, concerten of andere vormen van gezelligheid. Om dit gat enigszins op te vullen, hebben Gerard Palts en Jermaine Stuiver besloten om op vrijdag 1 mei een exclusief huiskamerconcert te geven via Facebook.

 

‘De laatste tijd krijg ik van veel fans te horen dat ze de gezelligheid missen en voor ons als artiesten is het natuurlijk ook een groot gemis om niet op te kunnen treden’, vertelt Gerard Palts. ‘Daarom heb ik in overleg met Jermaine besloten om aanstaande vrijdag een huiskamerconcert te geven via Facebook, om zo toch enigszins wat Hollandse gezelligheid te creëren in deze moeilijke periode’. Op de vraag welke nummers er zoal gezongen zullen worden tijdens het huiskamerconcert, reageren de Apeldoornse zangers: ‘Dat ligt aan de kijkers, zij bepalen wat er gezongen wordt. Verzoeknummers kunnen van tevoren of tijdens de uitzending worden ingestuurd via Facebook.’

Het huiskamerconcert zal vrijdag 1 mei vanaf 20:00 uur live op de Facebook-pagina van GP Music worden uitgezonden.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .