Emile Baars heeft gewacht op de juiste mensen

Emile Baars wilde graag een nieuwe single uitbrengen, maar heeft daarvoor wel gewacht op de juiste mensen. Hij had minstens twee mensen op zijn wensenlijstje en met hun heeft hij uiteindelijk ook de nieuwe single ‘Leven’ gemaakt.

Emile Baars gelooft in de juiste mensen tegenkomen. Zo is hij samen gaan werken met manager Max van Dijk en samen hebben zij diverse personen om Emile heen gezocht. De zanger leerde Billy Dans kennen via andere zangers en hij vindt het een geweldige tekstschrijver. “Ik wilde persé met hem werken”, aldus de Baars. Naast de tekstschrijver had hij nog een naam op zijn verlanglijstje: Ingrid Simons. Emile en Ingrid leerde elkaar door talentenjachten kennen en hij vindt het een top-zangeres. Daarom wilde hij haar graag de achtergrond koren in laten zingen op zijn nieuwe single en dat is gelukt. “Ik wilde met haar samenwerken en wat een resultaat!”, jubelt de zanger.

Het resultaat is de nieuwe single ‘Leven’ en is dus geschreven door Billy Dans en opgenomen bij producer Hans van Vondelen. Ook een persoon waarbij de zanger een goed gevoel heeft. “De klik was er vanaf het eerst moment”, vertelt Emile. De tekst van ‘Leven’ is dan ook op zijn lijf geschreven, maar dat komt dan ook doordat hij de mensen waarmee hij wilde samenwerken zorgvuldig heeft uitgezocht. “Ik ben dan ook retetrots op het resultaat”, aldus een gelukkige Emile Baars.