DIMI SCHOEMAKER VIERT 19E VERJAARDAG MET NIEUWE SINGLE

Het is vandaag 24 april 2020 een bijzondere dag voor Dimi Schoemaker, want hij is dan jarig en viert zijn 19e verjaardag op een hele speciale manier! Het is een dag die ik nooit meer zal vergeten, want ik kom dan met mijn nieuwe single “Dans met me” .

In deze tijd (corona) heb ik bewust gekozen om mijn nummer op mijn verjaardag uit te brengen. Een feestje mag nog niet, vandaar dat ik er hiervoor gekozen heb, aldus een lachende Dimi.

Dimi Schoemaker is een geboren en getogen Almeloër. Toen ik 15 was ben ik begonnen met zingen mede dankzij mijn vader Willem Schoemaker. We zijn samen het liedje gaan zingen van “Ik mis je zo” deze staat ook op YouTube dit was de eerste keer dat ik opgetreden heb en dit was in 2016 bij Radio Kruisland. Daarna heb ik nog vele optreden samen met mijn pa gedaan en ben ik mijn eigen pad gaan volgen. Af en toe doen we nog wel eens een nummertje samen hoor. In 2017 heb ik mijn eerste singel gebracht met de titel “Zolang je van me houdt”. tussen door vele feestje georganiseerd . In 2019 heb ik ook nog meegedaan aan ‘De Vrieler zingt Hazes’ en ben ik 4e geworden. Daarnaast heb ik ook nog een aantal covers gezongen deze zijn te vinden op YouTube en via mijn facebook.

Maar “Dans met me” is wel heel bijzonder hoor! Ik hoorde het nummer “Dance Monkey”en dacht hey! dit lijkt me wel een leuk nummer om in een Nederlands jasje te steken .Ik hoop dat dit dan ook een mooie zomer hitje voor mij gaat worden. Nu eindelijk weer een nieuwe single na 3 jaar wachten met de titel “Dans met me”