Dana Winner bedankt ook Nederlandse helden met nieuwe single en video ‘Thank You (Heroes of Today)’

Nu de resterende 21 theaterconcerten in Nederland zijn verplaats of afgelast, nam de intussen bijna iconische zangeres, Dana Winner vanuit haar woning in het Belgische Limburg, ‘Thank You (Heroes of Today)’ op, een muzikale dank  aan iedereen die tijdens deze moeilijke dagen het beste van zichzelf geeft, ondanks de compromissen, gezondheidsrisico, impact op gezin, kinderopvang, …

UNIEKE RELEASE MET EEN BOODSCHAP

“Ik vind het mijn taak als artiest om maatschappelijk iets te kunnen betekenen in deze tijden van onzekerheid en verandering en ik ben ervan overtuigd dat we met dit lied mensen een hart onder de riem kunnen steken. Niet alleen door de muziek, maar ook door een uniforme en warme boodschap te verspreiden. Op die manier kunnen wij hen laten weten hoe dankbaar we zijn dat deze helden van vandaag alles op alles zetten om het beste van zichzelf te geven en te blijven geven. Al moeten ze daar zelf hun veilig nest voor verlaten of moeten ze puzzelen om bijvoorbeeld opvang voor hun eigen kinderen te vinden in tijden waarbij iedereen liefst zoveel mogelijk contact wil vermijden.

Het leek me daarom niet meer dan normaal om samen met mijn team aan de slag te gaan. Ik ben dan ook echt bijzonder trots op deze unieke release, waarmee we deze mensen op een podium willen zetten door ze een gezicht te geven”, aldus een fiere Dana Winner.