Youri Sprenkels – Veel te vaak

Nadat Youri Sprenkels de demo had gehoord van zijn nieuwe single, was hij razend enthousiast: “Een super nummer”, zo was zijn eerste reactie op ‘Veel Te Vaak’.

‘Veel Te Vaak’ is ondertussen alweer zijn zevende eigen liedje nadat hij op zijn 18e verjaardag ‘Ik Moet Me Laten Gaan’ als zijn debuutsingle voor het eerst ten gehore bracht. Na ‘Gewoon Weer Opnieuw’ en ‘Ik Zit Hier Met Mijn Foto’s’ welke vorig jaar zijn verschenen van Youri, komt hij nu dus met het door Alie Bakker geschreven liedje ‘Veel Te Vaak’. Een compleet onverwachte zoen leidde tot een relatie en zelfs een huwelijk! Maar toen kwam haar ware- niet al te gezellig aard ineens naar boven. Dit verhaal, dit levenslied, door Frank Verkooyen in een gezellige feestjas gestoken Voor elke kroeg, feestzaal en radiozender, een absolute aanrader!