“This Fire”voorloper van EP Ellinor.

Ellinor Springstrike is een naam die in Zweden een gevestigde naam en bekend staat om haar sprankelende stem. En die stem heeft haar vele fans opgeleverd in Zweden en daarbuiten.
Na opgegroeid te zijn in Umeå, Zweden, nam zij in 2012 het eerste album “Good and Gone” op in samenwerking met de Canadese componist Cyril Rawson. Daarna werd het even rustig om haar kinderen op te voeden maar ze is terug en hoe. Met het nummer “This Fire” is ze teruggekeerd en klaar om haar talent naar nieuwe grenzen te duwen.
“This Fire” is een elegant nummer met een moderne kijk op countrymuziek, verfrissend en heerlijk in het gehoor liggend.
En het is de voorloper van de EP welke in mei het levenslicht zal gaan zien. “This Fire” is een van de kanshebbers voor een Award bij LDM Radio in New York en als zangeres is ze genomineerd bij de Red Carpet Award Show welke in november in Ermelo zal worden uitgereikt.
Met “This Fire” gaat Ellinor zeker vele harten veroveren in en buiten Zweden.
“This Fire”is beschikbaar via de diverse download en streaming sites. En wil je alles over haar weten dan kun je alles rustig nalezen op het sociaal netwerk van Ellinor