“ROZEN ZO ROOD” NIEUWE SINGLE VAN DUO HENK & JANNETTE

Oud piraten nummer “Rozen zo rood” in een nieuw jasje gestoken door Henk & Jannette. Jannette Nijstad werd gevraagd door Emmy de zangeres van het Duo Ommy & Emmy om het nummer “Rozen zo rood” een keer op te nemen.

Na overleg met zangpartner Henk Voskuil hebben Henk & Jannette dat dus gedaan. Samen hebben ze het verhaal in de tekst wat ingekort en de melodielijn wat veranderd en iets vlotter gemaakt. De opname was vrij vlot klaar en ook Emmy was zeer tevreden, ik vond het altijd al een heel mooi nummer zegt Jannette, en we zijn dan ook trots dat we dit mochten doen op verzoek van Emmy.

Henk Voskuil bekend van de Tornado’s, is geen onbekende in de muziekwereld. Iedereen die de goede oude piratennummers kent, zal deze naam niet vreemd in de oren klinken met hits als oa “ Ik zoek je sporen” en “Sorry schat”. Ook Jannette is niet geheel onbekend in muziekland. Met haar kenmerkende stemgeluid heeft zelf ook een tweetal nummers uitgebracht; “It’s All Uphill” en het gevoelige “Shadows” wat over dementie ging De vriendschap slaat natuurlijk ook op Henk en Jannette zelf, en iedereen die in deze wereld mee draait weet dat het er niet altijd even vriendelijk aan toe gaat onder elkaar.

Met dit nummer “Rozen zo rood” willen deze twee gezworen vrienden een duidelijke boodschap geven hoe het ook kan. Henk en Jannette, beiden woonachtig in Emmen, hebben beide al vele mooie successen geboekt als solo artiesten en ook als duo zijn ze zeer geliefd.

Ze staan geregeld samen op de bühne, en als het aan deze vrienden voor het leven ligt, komt ook daar voorlopig geen eind aan. .