Roxeanne Hazes krijgt lovende reacties op ‘Sorry’

Roxeanne Hazes wil iedereen heel erg bedanken voor de lovende reacties op ‘Sorry’. Roxeanne; ” Destijds heb ik de impact van het duet met papa onderschat. Pas afgelopen vrijdag, tijdens de eerste show van Holland Zingt Hazes kwam het echt binnen!

Shakend zat ik op mijn kruk en tijdens de repetitie rolden de tranen over mijn wangen. Wat is dit ongelofelijk bijzonder, mooi en tegelijkertijd moeilijk om te doen. Mijn hart is gevuld met jullie liefde en ik weet zeker dat papa met een dikke glimlach vanaf zijn wolkje meekijkt. Tot vrijdag en zaterdag, want dan mogen we ‘m nog 2x voor jullie zingen. En voor degenen die er niet bij kunnen zijn, om welke reden dan ook, ‘Sorry’ is nu overal eindeloos te beluisteren. ”

Roxeanne Hazes en haar vader André Hazes duet sorry  hologram
Holland zingt Hazes 2020

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .